08.05.2017



Chili og hvitløksbaguetter 1 kg møllerens pizzamel 2 ts salt 1 pose tørrgjær 6 ss olje 7 dl godt lunkent vann Chili og hvitløkssmør: 100 g smør 1 chili 4 hvitløksbåter 1 ts paprikapulver ...
06.05.2017



Kremet gresk pastasalat ala Tanja 8 pers 2 kyllingfileer 1 pk pastaskruer,gjerne flerfarget 1 paprika 1/2 purre 1/2 rødløk 1 neve valnøtter 1 boks creme fraiche 1 boks rømme 2 poser gresk...
05.05.2017



Spekemat og parmesanpoteter: ( Passer og til feks spekemattallerken og kokt torsk) Beregn 2-4 poteter pr person Kok poteter i 11 min. La de avkjøle seg litt. Skjær de opp i skiver og legg i la...
04.05.2017



Lun potetsalat: 20 små nypoteter 2 dl olje 1 ss salt 1 ss pepper 1 ss timian 1 ss basilikum 1/2 rødløk 1 ss dijonsennep 1/2 eple (pink lady) Garnityr: friske urter av timian og persil...
19.04.2017



Svineribbe er utrolig billig mat og så smakfullt. Med marinade kan de varieres i det uendelige og det er praktisk å lage mye og bare fryse ned ferdig marinert. Spareribs En svineribbe u...
03.04.2017



Her har vi allerede sparket igang grillsesongen :). Spareribs er utrolig godt og utrolig billig mat om man lager selv av svineribbe. Da får man store saftige stykker nok til å mette mange eller fle...
26.06.2016



Når det gjelder grilling så syns jeg maisen blir best når den er pakket inn i aluminiumsfolie. Slik gjør jeg det: Maiisen legges på ett ark med aliminiumsfolie. Skjær...
23.06.2016



Coleslaw er ett ypperlig alternativ som tilbehør til grillmaten. Det er smakfullt og kjapt å lage og holder seg fint i kjøleskap noen dager. Coleslaw 1/2 nykål (400 g) 1 stor g...
22.06.2016



Det er ingenting i veien for å også lage poteter på grillen. Du kan også blande inn grønnsaker om du vil. Poteter på grillen. Antall poteter etter ønske Eks 1/2...
22.06.2016



Kunsten med å ikke gå lei grillmat er å variere typer kjøtt og fisk og ikke minst tilbehøret man har til. Tomater kan fylles med nesten hva som helst. Her er det bare fanta...
18.06.2016



Sommeren er grilltid og trikset for den store grillipplevelsen er rett og slett marinaden og det å grille kjøttet riktig. Marinade : 4 ss ketchup, 2 ss tomatpure, 1 ss rødvinseddik, ...
23.02.2016



Kyllingspyd med gratinert blomkålpurè Bruk ett spyd . Og tre på kylling og det du ønsker av grønnsaker BLOMKÅLPURÈ  Kok blomkål buketter i ca 10 min til den er mør.  Ta av plata.&nb...
23.02.2016



Hjemmemarinerte grillskiver med kald og smaksrik rissalat  4 pers Marinade : 4 ss ketchup, 2 ss tomatpure, 1 ss rødvinseddik, 1 ss honning, 1 ss sennep og 1 ss grillkrydder. D...
20.02.2016



Marinert kylling på grill med tzatziki, ris og salat. Marinade: 1 dl soyasaus 2 ss honning 1 ss hindu kyllingkrydder 2 ts sitron saft  La kyllingfilètene ligge i marinade noen timer.&n...

hits