hits





08.03.2018



For at en middag skal lftes fra ok til kjempegod er det viktig at smakene er p plass i tilbehret syns jeg.

Laksen
Ha p en teskje sitron p hvert laksestykke og et lett dryss salt og pepper p hver side. Stekes p litt over middels varme i godt smr.
Steketips: Flg med se p kanten p laksen s ser du nr den er ferdig. Noen foretrekker gjennomstekt mens andre foretrekker den litt r i midten. Dette er opp til deg selv. Men stek ikke lenger enn du m for da blir den trr.

Surst rmme

1 boks rmme
2 ss saft av sitron
0.5-1 s sukker
Noen fnugg salt
Rr sammen. Bruker du ekte seterrmme kan du piske den luftig. Bruker du lettrmme m du rre forsiktig ellers blir den veldig flytende.

Agurk og eddiksalat

1/2 agurk
1 dl vann
2 ss eddik 7 %
0.5 ts salt
1-2 ts sukker etter smak
Ett bittelite str av hvit pepper om nskelig.
Rr sammen og la trekke litt.
Tips: bruk ostehvel p agurkskivene s de blir tynne og fine.


Hvis du nsker motta nye oppskrifter direkte til din epost, flg oss p Blogloving ved trykke p denne linken..
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Flg oss gjerne her ogs Tanjasmat:
https://www.facebook.com/Tanjasmatfrabunnen/

3 kommentarer

Rebekka Josefine

09.03.2018 kl.16:47

nam!

Kristin

10.03.2018 kl.21:29

Agurksalaten blir bedre om du skreller agurken med ostehvelen frst. S slipper du den harde kanten..

matfrabunnenfb.blogg.no

11.03.2018 kl.14:45

Kristin: Takk for tips :)

Skriv en ny kommentar