19.08.2017



Jeg skulle ønske jeg kunne si jeg hadde røkt hjertet selv, men jeg har enda til gode å få tak i ett.

MEN hvor priveligert føler man seg ikke når noen bare kommer på døra og forærer en ett reinsdyrhjerte?
Man blir litt stille i en slik stund.

 

Jeg valgte å skjære kjøttet i tynne skiver og bare lot det bli romtemperert. Hvis jeg skulle varme det hadde jeg sørget for at kjernetemperaturen ikke hadde gått over 57 grader. Ett så flott og mørt kjøtt kan man bare ikke ødelegge ved å overbehandle det.

Tyttebærkrem:
1.5 dl kremfløte
1.5 dl seterrømme
5 ss rørt tyttebær.

Pisk krem av fløten og rør det andre godt inn. Jeg rører tyttebær selv og slik gjør jeg det : http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1456311183_rrt_kremet_tyttebr_av.html

Hvis du skal kjøpe rørt tyttebær fra fryseren på butikken, anbefaler jeg at du smaker på tyttebærkremen for å se om du ønsker mer sukker.

Soppen:
Deles i skiver og stekes på max varme i en ss smør og ett lite dryss salt og pepper i 45-60 sekunder.

Fløtegratinerte poteter:
Her finner du hvordan jeg lager det.
http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1457441229_fltegratinerte_potete.html

Velbekomme :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar





hits