hits





04.06.2017



Vafler finnes det utallige varianter av. Denne oppskriften kan du trygt servere til frokost for de som er lei av brødmat.

Havregrynsvafler

4 egg
7 dl kefir
2 dl mel
4 dl havregryn
50 g smeltet smør.
2 ts bakepulver
2-3 ss sukker
1 klype salt

Rør godt sammen. La svelle 10 minutter. Pass på å ikke ha for mye i jernet for da vil de bli deigete inni. Stek de godt til de er litt brune. 



 

Dette er passe mengde.
Serveres med pålegget man selv ønsker.

 

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på linken 

https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter 

8 kommentarer

elisebr

04.06.2017 kl.13:38

Så godt det så ut! :)

Marte

04.06.2017 kl.21:27

Kan du fryses, og veit du om de evt. forandrer konsistens etter opptining?

matfrabunnenfb.blogg.no

05.06.2017 kl.14:23

Har ikke prøvd Marte: )

Renate

10.08.2017 kl.22:20

Har du prøvd disse med vanlig lettmelk,å ikke kefir?

matfrabunnenfb.blogg.no

17.08.2017 kl.19:28

Renate: Har ikke prøvd selv. Tror du bør ta i melka litt og litt da den er tynnere enn kefir :) Gi gjerne en tilbakemelding på hvordan de blir :)

29.01.2018 kl.23:19

Er røren så tykk at jeg kan steke lapper av den?

matfrabunnenfb.blogg.no

11.02.2018 kl.18:19

Det tror jeg nok Anonym:

Camilla Pedersen

30.01.2018 kl.22:36

Kjempegode både med syltetøy og med fårepølse med majones 😄

matfrabunnenfb.blogg.no

03.02.2018 kl.14:16

Camilla Pedersen: Så bra at de falt i smak :)

Skriv en ny kommentar