hits





28.03.2017



Noen ganger er det greit med en enkel grei rett lage som smaker ukomplisert og som vil passe for de fleste ganer.


Ha olje i en stekepanne og sett p max varme. Nr det er varmt s ha i kyllingen sammen med ene spiseskeien kyllingkrydder og pepper. Stek ett par minutter mens du vender bitene. Ha s i grnnsakene (minus tomat) og stek ett minutt til.


Krydderstekt pasta med kylling og grnnsaker ( til familie p 4)

400 g ( 1 l) pastaskruer
400 g kyllingfilet
1 rd paprika
1 grnn paprika
15 cherrytomater
1/2- 1 lk etter nske
1/4 purre
1 dl nytral olje feks solsikke
2 ss hindu kyllingkrydder tandoori
1 ts pepper
4 ts paprikapulver
2 ts lkpulver
(Tips : du kan tilfre chili og hvitlk for mer smak om nskelig)

Kok pasta etter pakkens anvisning og hell den over i ett drslag.

Kutt opp kyllinfiletene og grnnsakene.


Ha pastaen oppi stekepannen sammen med tomatene. Str i den andre ss med kyllingkrydder og resten av krydderet. Vend godt om i flere omganger s pastaen blir oljete og krydderet fordeler seg.
Smak og vurder om du nsker tilsette salt og evt mer krydder.
Server gjerne med baguett eller brd.

Velbekomme

Hvis du nsker motta nye oppskrifter direkte til din epost, flg oss p Blogloving ved trykke p denne linken..
http://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

4 kommentarer

Statera Marit Ebeltoft

28.03.2017 kl.19:51

Eneklt og greit er ofte helt utmerket det :)

matfrabunnenfb.blogg.no

29.03.2017 kl.20:12

Helt enih Statera Marit Ebeltoft: )

31.03.2017 kl.11:29

er pastaen veid kokt eller trr?

matfrabunnenfb.blogg.no

31.03.2017 kl.15:16

Trr

Skriv en ny kommentar