28.03.2017



Noen ganger er det greit med en enkel å grei rett å lage som smaker ukomplisert og som vil passe for de fleste ganer.


Ha olje i en stekepanne og sett på max varme. Når det er varmt så ha i kyllingen sammen med ene spiseskeien kyllingkrydder og pepper. Stek ett par minutter mens du vender bitene. Ha så i grønnsakene (minus tomat) og stek ett minutt til.


Krydderstekt pasta med kylling og grønnsaker ( til familie på 4)

400 g ( 1 l) pastaskruer
400 g kyllingfilet
1 rød paprika
1 grønn paprika
15 cherrytomater
1/2- 1 løk etter ønske
1/4 purre
1 dl nøytral olje feks solsikke
2 ss hindu kyllingkrydder tandoori
1 ts pepper
4 ts paprikapulver
2 ts løkpulver
(Tips : du kan tilføre chili og hvitløk for mer smak om ønskelig)

Kok pasta etter pakkens anvisning og hell den over i ett dørslag.

Kutt opp kyllinfiletene og grønnsakene.


Ha pastaen oppi stekepannen sammen med tomatene. Strø i den andre ss med kyllingkrydder og resten av krydderet. Vend godt om i flere omganger så pastaen blir oljete og krydderet fordeler seg.
Smak og vurder om du ønsker å tilsette salt og evt mer krydder.
Server gjerne med baguett eller brød.

Velbekomme

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken..
http://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

4 kommentarer

Statera Marit Ebeltoft

28.03.2017 kl.19:51

Eneklt og greit er ofte helt utmerket det :)

matfrabunnenfb.blogg.no

29.03.2017 kl.20:12

Helt enih Statera Marit Ebeltoft: )

31.03.2017 kl.11:29

er pastaen veid kokt eller tørr?

matfrabunnenfb.blogg.no

31.03.2017 kl.15:16

Tørr

Skriv en ny kommentar





hits