30.01.2017



Med syk 15 åring hjemme må man finne på noe som frister såpass at hun kommer ut av sengen 😅❤
Så kasta sammen dette. Brødene døpte hun tvert Pasjenbrød (passionbrød) .Servert med  hjemmelagde fiskekaker fra fryseren, blandet sursøt råkostsalat og gresk dressing. Innertier😊


Pasjenbrød
(8 stk)
14 dl mel
6.5 dl fingervarmt vann
2 ss solsikkeolje
2 ts salt
1 ss tørrgjær
1 ts bakepulver.

Elt deigen. Heves i 45 min. Trilles ut i boller og klappes ned. Stekes midt i ovnen på 230 grader i 12-14 minutter (kakk på de og hør etter hul lyd)

Bildeforklaring

 

Trill ut 8 boller. Trykk de litt ned som på til venstre på bildet.

Her er de klar for ovnen.


Her er de ferdig. Avkjøles på rist. 

Blandet råkostsalat
Ett fjerdedels hode isbergsalat
3 store gulrøtter
1 eple
En halv purre
Skrell eple og gulrot og raspe med grovrasp. Skjær purre i tynne strimler.

Sursøt gresk dressing
3 dl crème fraiche eller rømme
1 pose gresk dressing mix
1 ts saft av sitron
1 ts sukker
0.25 ts salt
Blande alt og la trekke litt.

Fiskekaker har jeg lagt ut før og her legger jeg inn lenken til de:http://m.matfrabunnenfb.blogg.no/1476173233_fiskekaker_uten_egg_a.html

Smakelig måltid :)

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving
Trykk på linken 
https://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar





hits