hits





25.01.2017



Kjttboller kan man endre krydring p i det uendelige.  Dette er en relativt enkel oppskrift men den har likevel mye smak. Ikke minst passer de til mye forskjellig feks bde i suppe og i mos.

Kjttboller
1 kg karbonadedeig eller kjttdeig
1 lk
0.5 - 1 dl flte, farris eller vann
3 ts salt
1 ts pepper
1 ss muskat
2 ss griljermel
2 ss potetmel
2 egg


Mos lken med stavmikser eller finkutte s godt du klarer. Ha det sammen med karbonadedeigen i en bolle. Ha i resten. Elte sammen med hendene og forme sm boller. Det er lurt ha vt hnd og vt skje. Da blir det mye enkerere.   Stek i smr p litt over middels varme. Snu de jevnlig.
Hvis resten av middagen ikke er klar samtidig kan du sette de i ovnen i ildfast form p 100 grader til resten er klart.

 


Hvis du nsker motta nye oppskrifter direkte til din epost, flg oss p Blogloving ved trykke p denne linken..
http://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

 

5 kommentarer

Hanne Lovise Johnsen

25.01.2017 kl.10:13

de s gode ut!!

matfrabunnenfb.blogg.no

25.01.2017 kl.10:51

Takk Hanne Lovise Johnsen: ). Disse er elsket av hele familien.

Sandra Marie

25.01.2017 kl.11:11

nam! ha en fin dag :)

Susanne

25.02.2017 kl.21:25

Hei! Kan man bytte ut potetmel med maizena og flte med melk?

matfrabunnenfb.blogg.no

26.02.2017 kl.17:53

Best som de er Susanne men hadde evt droppet maizenna og brukt melk.

Skriv en ny kommentar