17.01.2017



Idag fikk jeg lyst å lage en litt annerledes variant av pastamiddag.  Det ble nydelig så jeg håper du har lyst å prøve.

Oppskriften er nok til 4-5 voksne

Tagliatelle ( ca 500 g tørrvare)
Ca 400-500 g svinefilet
En halv stor rød paprika
En halv stor grønn paprika
En liten løk

Sausen:
2 ss smør
2 ss mel
3 dl vann
2 dl fløte
0.5 ts salt
0.5 ts pepper
1 ts sambal oelek
Tips: Har du små barn kan du halvere eller kutte ut sambal oelek.

Sett på pastaen til koking etter pakkens anvisning.

Smelt smør i en panne. Ha i mel. Rør rundt til dette blir brunt.


Hell i vann og la dette småkoke 10 min. Ha i salt, pepper og sambal oelek. Ha i fløte og la dette putre videre mens du gjør resten.

Skjær opp svinefilet og grønnsaker.


Smelt smør i en panne. Vent til smøret er brunt og ha så i svinekjøttet og løken. Ha i 1 ts pepper og 1 ts salt. Stek på max varme mens du vender rundt. Når dette er nesten ferdig stekt så ha i paprikaen.
Ha sausen i stekepannen med kjøttet og la det putre ett par minutt. Ha i avrent ferdikokt pasta og vend rundt. Server umiddelbart.

4 kommentarer

31.01.2017 kl.19:37

Veldig godt! Men kan med fordel putte mer paprika, 1 hel ble for lite så jeg endte opp med å bruke 2 store :)

Bjørg Vellesvik

01.06.2017 kl.14:59

Det så veldig godt ut og må prøves. Men jeg er ikke så glad i varm paprika, har du muligens noe forslag til annen grønnsak som skulle passe i smaken her?

matfrabunnenfb.blogg.no

01.06.2017 kl.15:09

Feks minimais eller brokkoli Bjørg Vellesvik: )

11.06.2017 kl.23:11

Alldeles nydelig😃lagde dette av rester fra svinefileten i går. Anbefales på det varmeste...som så mye annet sv dine oppskrifter ❤👍👍

matfrabunnenfb.blogg.no

11.06.2017 kl.23:38

Så utrolig koselig å høre :)

Skriv en ny kommentar





hits