15.11.2016



Jeg tenker alltid på skrekk og gru på koteletter stekt på panna. Resultatet blir etter min erfaring veldig tørt og kjøttet blir hardt.

Slik lager jeg møre koteletter.

Legg ferske eller opptinte koteletter i en ovnsform. Legg i grønnsaker du har feks løk, paprika og tomater. Strø godt over med salt og pepper. Ha i 2-3 klatter med smør. Hell i vann til kotelettene er halveis dekt. Jeg bruker 5 dl. 

Sett koteletter inn i forvarmet ovn på 180 grader. Stek kotelettene i 1.5 time.
Hvis du har f.eks fløtegratinerte poteter som skal være ferdig samtidig kan du sette formen med koteletter helt i bunnen siste halvtimen. Det bruker jeg å gjøre. Alltid møre koteletter på denne måten :)
NB om du ønsker kan du gi kotelettene en stekeskorpe i stekepannen til slutt, men det bruker ikke jeg å gjøre. 

 

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken.. 

 

5 kommentarer

lisarorvik

15.11.2016 kl.14:58

Dette så godt ut :)

matfrabunnenfb.blogg.no

15.11.2016 kl.16:38

Takk lisarorvik: )

Tone Rise

25.11.2016 kl.20:01

Knalltips, har laget dette to ganger etter at du delte oppskriften på Facbook nylig, stor suksess! :)

Marit Thoresen

25.10.2017 kl.17:10

Dette var knallgodt😀Kommer aldri til og steke koteletter i stekepanna igjen👍👍

matfrabunnenfb.blogg.no

27.10.2017 kl.18:07

Så bra Marit Thoresen:)

Skriv en ny kommentar





hits