13.11.2016



Det enkle er ofte det beste i en hektisk hverdag. Cowboypanne er lettvint og mettende.



 

Cowboypanne

6-7 poteter
150 g bacon
En halv purre
1 løk
6 egg
6 ss melk, vann eller fløte

Slik gjør du:
Skrell potetene. Skjær de i skiver. Hakk opp løk i små biter. Skjær purre i ringer.

Stek bacon i panna. Når det er stekt så legg det over på en tallerken med kjøkkenpapir.

Ha ekstra smør i panna med bacon fettet. Legg skivede poteter side om side i stekepannen. Dryss lett over med salt og pepper. La de steke i 5 min på hver side. Når du har snudd potetene så ha i løken når det er ca 1 min igjen av steketiden.Jeg steker på 7 (av 9) på komfyren.
Mens potetene steker, blander vi sammen egg og væske. Ha i 1 ts salt og 1 ts pepper.

Sett kokeplaten ned på 2. Dra pannen til side. Hell over eggeblandingen. Vent 1 min og sett den tilbake på stekeplaten. Legg på lokk. Har du ikke lokk kan du bruke aluminiumsfolie. Etter 10 minutter drysser du på bacon og purre. Stek videre til eggemassen har blitt fast.
Server gjerne med ristet brød.

 

 

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken.. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar





hits