10.09.2016



Avogtil kan en salat være like godt som lørsagskos som noe annet så lenge man har gode ingredienser, ristet brød og hvitløksdressing

Lørdagssalat
100 g Prosciutto di Parma
1 dl Parmesan Reggiano
1/2 pose romanosalat
1/2 pose lollo salat
1/2 gul paprika
1/2 rødløk 
1/4 agurk
1/2 boks søte snackstomater
Ett par kverndrag himalaiasalt

Stek parmaskinken raskt på høy varme i panna til den krøller seg. Snu og stek litt til. Legg på kjøkkenpapir og la renne av.
Ha salatene i en bolle. Skjær agurk i tykke stenger ca 5 cm lange. Skjær rødløk og paprika i rundinger.
Rasp opp parmesan og dryss over.

Hvitløksdressing
1 pose majones
1/2 boks rømme
4-6 fedd hvitløk
Noen dråper sitron
En klype sukker.
Finhakk hvitløk og bland i med resten.

Jeg brukte denne skinken og parmesanen

4 kommentarer

lisarorvik

10.09.2016 kl.19:01

Dette så godt ut :)

matfrabunnenfb.blogg.no

10.09.2016 kl.19:14

Tusen takk lisarorvik: ). Friskt og godt med gode smaker.

Henriette Celin

10.09.2016 kl.19:18

Så knallgodt ut <3

matfrabunnenfb.blogg.no

10.09.2016 kl.20:05

Tusen Henriette Celin: ) Ja, en salat med mye godt i er alltid godt

Skriv en ny kommentar





hits