hits





16.08.2016



For 6-8 personer

500 g penne pasta
3 kyllingfileter
1 løk
1/2 rød paprika
1 stilk vårløk
3 dl fløte
3 dl melk
3 ts maizenna
1 ss Hindu kyllingkrydder tandoori
3 ts paprikapulver
3 ts estragon
1/2 ts pepper
1 ts løkpulver
2 ts sitron
(3-4 fedd hvitløk om ønskelig)

Kok pasta etter pakkens anvisning.
Skjær opp kylling og grønnsaker i biter. Stek kyllingen på sterk varme med 1 ss Hindu kyllingkrydder. Ha i løk og paprika. Hell over fløten og skru ned på halv varme. Rør ut maizenna i lettmelk. Hell over. Ha i resten av krydderet og sitron. La dette småputre 2-3 minutter.
Sil av vannet fra pastaen og ha pastaen opp i stekepannen (om den har høye kanter typ sauterpanne) Hvis ikke serverer du pastaen ved siden av. Velbekomme.

8 kommentarer

Henriette Celin

16.08.2016 kl.19:50

Ah, så godt!

matfrabunnenfb.blogg.no

16.08.2016 kl.20:14

Fikk ett par ekstra middagagjester og alt forsvant Henriette Celin: )

kjøkkenbatteri messing

17.08.2016 kl.16:05

Lykkelig !!

matfrabunnenfb.blogg.no

17.08.2016 kl.20:40

Så bra kjøkkenbatteri messing: )

Helene

08.02.2017 kl.14:17

Hvilken maizena er det?🙈 Har bare den brune ...

matfrabunnenfb.blogg.no

08.02.2017 kl.22:21

Jevner Helene: )

Lena

18.09.2017 kl.19:11

Skal vårløken på til slutt ?

Er det maisenastivelse? ! Krem eller matfløte :p beklager , må ha det inn med teskje jeg ! 😅

matfrabunnenfb.blogg.no

20.09.2017 kl.17:00

Til slutt jaLena: ). Maizennastivelse. Alltid kremfløte i mine oppskrifter :)

Skriv en ny kommentar