26.06.2016



Chili og hvitløksbaguetter

1 kg møllerens pizzamel
2 ts salt
1 pose tørrgjær
6 ss olje
7 dl godt lunkent vann

Chili og hvitløkssmør:
100 g smør
1 chili
4 hvitløksbåter
1 ts paprikapulver
1 ts sitron
1 klype salt
Finhakk chili (uten frø) og hvitløk. Tilsett i smøret sammen med de andre ingrediensene.

Elt godt i 10 min. La heve 40 min. Bak ut 4 emner. La heve i 30 min. Skjær renner i baguettene og dytt klatter av smøret ned i rennene og strø godt over med maldonsalt. Stekes midt i ovn på 200 g i 22 min og sett så på grill i 3 min for chrispy overflate.

                  Tanja

3 kommentarer

photoroad

28.06.2016 kl.21:14

Oi, disse ser fantastisk gode ut!! :O

Du fikk akkurat en følger gitt, enn at jeg som er såå glad i å se på mat ikke har sett denne bloggen tidligere?

matfrabunnenfb.blogg.no

02.07.2016 kl.18:24

Så herlig photoroad: ). Takk

Camilla

28.07.2017 kl.11:27

Hei,

Tenkte å prøve disse i dag. Kan jeg lage de og halvsteke dem på morgenen, og ferdig steke dem rett før vi skal spise på kvelden, sånn at de blir ferske og sprøe?

matfrabunnenfb.blogg.no

04.08.2017 kl.00:39

Har aldri prøvd det Camilla:

Skriv en ny kommentar





hits