23.06.2016



Urtesmør er godt til så mye. Feks kan man ha det på brød eller baguetter, på grullede grønnsaker og maiskolber eller rett og slett oppå kjøtt eller fisk. Jeg er heldig og kan bare gå ut i hagen å høste

Siden jeg har mye kan jeg også bruke mye. Du trenger ikke bruke like stor mengde som meg om du må kjøpe selv. Det blir godt uansett. Dette tok jeg inn til urtesmøret idag.

Dagens urtesmør

150 g godt smør eller brelett
2 never gressløk
1 neve kruspersille
2 ts sitronsaft
3 klyper maldonsalt
Klipp opp gressløken og ha i smøret. Ta bort stilk på persille og grovhakk resten. Ha dette i bollen sammen med sitron og salt. Rør sammen. La trekke litt i kjøleskap.

Tanja

3 kommentarer

Jessica

24.06.2016 kl.01:38

Det så godt ut.

matfrabunnenfb.blogg.no

24.06.2016 kl.20:12

Takk Jessica: )

Jessica

24.06.2016 kl.20:29

:-)

Skriv en ny kommentar





hits