23.06.2016



Coleslaw er ett ypperlig alternativ som tilbehør til grillmaten. Det er smakfullt og kjapt å lage og holder seg fint i kjøleskap noen dager.

Coleslaw
1/2 nykål (400 g)
1 stor gulrot
1 eple (pink lady)

Dressingen
1 dl majones av valgfri type
1 dl gresk youghurt
1 ss HP saus
1 ts eddik 7%
1 ts sitrronsaft
0.5 ts salt
1 ts sukker
0.5 ts pepper

Hakk opp kålen i fine strimler. Skrell eplet og gulrot og rasp det på grov rasp.
Bland sammen ingrediensene til dressingen. Ha dette oppi skålen med det andre og rør godt rundt.
La trekke litt i kjøleskap (20 min elr mer)

Tanja

2 kommentarer

Heidi Rimereit

23.06.2016 kl.14:52

Oi så spennende! Dette må jeg prøve meg på når jeg skal grille i helgen :-D Takk for tips!

matfrabunnenfb.blogg.no

24.06.2016 kl.20:13

Så bea Heidi Rimereit: ) Håper du liker

Skriv en ny kommentar





hits