18.06.2016



Sommeren er grilltid og trikset for den store grillipplevelsen er rett og slett marinaden og det å grille kjøttet riktig.

Marinade :

4 ss ketchup,

2 ss tomatpure,

1 ss rødvinseddik,

1 ss honning,

1 ss sennep

1 ss grillkrydder

Rør godt sammen. Pensle kotelettene rikelig. La de ligge med marinade gjerne i 5-6 timer i kjøleskap. Sett de på kjøkkenbenken 1 time før grilling.
Stek de først på 350 grader ett minutt på hver side med lokket på. Skru ned til 100-150 og la de steke videre i 10-20  minutter (man må se an tykkelsen. Snu de hvert 5. minutt.

Bakt potet:
Lag ett kryss med kniv i potetene. Pakk inn i aluminiumsfolie. Sett de midt i kald ovn og sett på gradene til 250-275. Ta de ut etter 1.45 min.

Kryddersmør.
Se under dip dressing marinade

6 kommentarer

Maren

18.06.2016 kl.21:27

Nam nam hadde ikke takket nei til dette nei:). God kveld:)

matfrabunnenfb.blogg.no

18.06.2016 kl.22:13

Takk og en fin kveld til deg Maren:)

Marianne

05.07.2016 kl.23:06

1.45 min er det 1 time og 45 min? Pleier å ha dem 1 time i ovnen.

matfrabunnenfb.blogg.no

09.07.2016 kl.22:35

Det er det Marianne: ). Slike store i aluminiumsfolie

Kristine

02.05.2017 kl.18:09

Hvor mange koteletter holder dette til og har du en spesiell type du anbefaler?

Tenkte prøve meg på dette i morgen :)

matfrabunnenfb.blogg.no

03.05.2017 kl.02:51

Holder ca til 4 koteletter Kristine: ). Jeg foretrekker definitivt nakkekoteletter

Skriv en ny kommentar





hits