07.06.2016



Denne kaller jeg hybelgryte da det var typisk mat jeg spiste som student og lommeboken var slunken, matkunnskapen liten og man kun hadde tid og lyst til å bruke mer enn 10 min på kjøkkenet.

Hybelgryte
6-8 personer

400 g karbonadedeig eller kjøttdeig
5 dl tørr makaroni
1 boks kikerter
1/2 purre (både litt av den grønne og hvite delen)
1/2 løk
0.5 ts salt
O.5 ts pepper
2 ts spisskummin
1 ts karri
3 ts ingefær
Kok makaroni etter anvisning på pakken. Stek karbonadedeigen. Dra den litt til side i pannen og ha i kikerter,løk og purre. Ha i krydderet. Ha makaroni i ett dørslag og tøm den så i panna. Vend inn.

Nb : har du små barn kan det være greit å halvere krydderet.
Tips: godt med salat og rømme eller soyasaus.

Tanja

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar





hits