30.05.2016



Varme sommerdager er det ikke ork til middager som tar lang tid. I tillegg er dette en middag som faller i smak hos barn og andre som liker milde smaker.

Pølsepanne med spaghetti

1 pakke pølser (her er det brukt grillpølser)
500 g ferske tomater eller på boks
1 løk
1 dl fløte
2 ss tomatpure
2 ss ketsjup
1 ts sennep
2 ts sukker
2 ts oregano
Salt og pepper etter ønske.

Kok spaghetti etter ønske feks en neve
Skjær opp pølser og løk og stek i stekepannen. Ha så i alt det andre. La dette putre på litt over middels varme i 15-20 minutter. Pynt gjerne med friske urter. Her er det brukt rosmarin.

4 kommentarer

Pernille

30.05.2016 kl.18:20

Det hørtes veldig godt ut :)

matfrabunnenfb.blogg.no

05.06.2016 kl.02:10

Takk Pernille:

sara

09.01.2017 kl.17:23

er dette til 4 stk?

matfrabunnenfb.blogg.no

09.01.2017 kl.19:40

Ja sara: )

Skriv en ny kommentar





hits