21.05.2016



Kyllinggryte med orientalske smaker

4 kyllingfileter
Ris etter ønske feks 4 dl tørr ris
3 dl fløte
1 dl melk
1 ts salt
1 ts pepper
3 ts maizenna
3 ts karri
1 ts spisskummin
1 ts ingefær
1 ss sitronsaft
1 ss soyasaus
1 pose chineese wok

Kok ris etter pakkens anvisning. Ha i litt salt og 2 ts gurkemeie.
Kutt opp kyllingfilet i biter. Stek i panna til gjennomstekt. Ha i fløte,krydder, sitron og soyasaus. Rør ut maizenna i melk og ha oppi panna. La dette putre 12-15 minutter.  Stek wok grønnsaker i en annen panne.

Rett før servering heller du wok grønnsakene oppi kyllinggryten. 
Server straks

Tanja

3 kommentarer

Benedikte Porsanger

21.05.2016 kl.19:39

nam <3 så fantastisk godt ut!

Marte

18.06.2017 kl.16:24

Matfløte?

matfrabunnenfb.blogg.no

18.06.2017 kl.21:33

Bruker aldri matfløte Marte:)

Skriv en ny kommentar





hits