13.03.2016



Nanbrød :
2 dl melk
2 ss sukker
1/2 pk gjær
1 ts salt
2 ts bakepulver
4 ss olivenolje
3 dl russisk/tyrkisk/gresk Youghurt
10 dl mel
1 ss garam masala


Varm opp melken til den er 37 g. Bland i gjær og sukker og la stå slik i 10-15 min. Ha alt det andre i en bakebolle. Hell i gjærblandingen. Kjør med kjøkkenmaskin. La heve en time. Ha godt med mel på bordet under utbaking. Del i leiver og kjevle de så de blir ca 1/2cm høy. Sett midt i ovnen på 275 g i 2-4 min. Når de er gyldne snur du de og steker 2-4 min på andre siden. Serveres ferske og varme.

Velbekomme.

               Tanja

6 kommentarer

Maren

13.03.2016 kl.15:36

Hørtes og ser veldig gode ut:):)

matfrabunnenfb.blogg.no

15.03.2016 kl.11:13

Takk..de er det Maren: )

Ingrid Alette Hodneland

13.03.2016 kl.18:00

Kjære Tanja, du imponerer meg stort med massevis av fantastiske oppskrifter på alt fra forretter til desserter og kaker.

Måtte bare skryte av deg,du er kjempe flink. Hilsen fra Ingrid

matfrabunnenfb.blogg.no

15.03.2016 kl.11:13

Tusen takk fineste deg Ingrid Alette Hodneland: )

23.10.2016 kl.13:39

Hei! Hva er garam masaia...å hvor fpr man kjøpt det?

matfrabunnenfb.blogg.no

23.10.2016 kl.14:02

Feks på kiwi Anonym: ). Hindu sitt merke

Skriv en ny kommentar





hits