12.03.2016



Potetkakk.

Dette tilbehøret ser ikke så delikat ut, men det er nydelig godt og her er det fint å benytte rester.

Stek poteter så de blir gyldne og crispy i smør med litt salt og en god del pepper.

Når det ser slik ut heller du over melk. Ikke dekk til med melk men slik som på bildet.

La melken koke inn mens du rører. Etterhvert etterlater det svarte spor i pannen. Dra da potetene rundt på samme måte som eggerøre som på første bildet.
Godt til feks pølser eller bacon og egg.

              Tanja

3 kommentarer

Arbeidskar

12.03.2016 kl.15:43

Dette har jeg ikke hørt om før, men det ser godt ut!

Bruker du rå eller kokte poteter?

matfrabunnenfb.blogg.no

12.03.2016 kl.16:15

Kokte fra dagen før. Skikkelig manne-mat dette Arbeidskar:)

Arbeidskar

13.03.2016 kl.12:46

Stekte poteter er jo kjempegodt, men har aldri hørt om å ha oppi melk.

Skriv en ny kommentar





hits