hits





05.03.2016




Finnbiff  med potetmos
150 g Bacon 
400 g reinskav 
salt og pepper 

Brun baconbiter i stekepanna. Ha over i gryte. 
Stek reinskav i baconfettet med salt og pepper. 
Ha over i gryta. 

1 kurv Sopp 
1 stor løk
1 dl vann 
Stek soppen raskt i panna og ha over i gryta. 
Del løk i biter og surr i panna. 
Ha på vann og kok ut panna og ha krafta og løken oppi gryta. 

Ha 2 dl vann i gryta. 1 dl kan byttes med rødvin om du vil. 
Tilsett 10 skivet fløtemysost, 
1 ts rosmarin 
2 ts timian. 
La dette surre mens potetene koker. 

2-3 dl creme fraiche. Has i 5 min før servering 

Potetmos : 
kok 15-18 poteter 
1 i 22-25 min. 
Jeg bruker asterix. 
Tilsett 100 g margarin mens du moser potetene. 
Tilsett dl fløte mens du rører rundt. 
Tilsett så 1-2 dl melk og pisk den luftig. 
Smak til med salt og pepper. Velbekomme

4 kommentarer

Tone

14.04.2016 kl.08:32

Margarin? I en mat fra bunnen-matblogg? Virkelig?

matfrabunnenfb.blogg.no

16.04.2016 kl.12:50

Har gått bort fra det Tone: ). Skal redigere oppskrifter. Takk for at du sa fra

Therese

14.07.2016 kl.09:38

Tusen takk for fantastisk oppskrift:) laget finnbiff for første gang i går, og det var helt nydelig:) vekket mange gode barndomsminner:)

matfrabunnenfb.blogg.no

17.07.2016 kl.20:52

Så koselig å høre Therese: )

Skriv en ny kommentar