hits





02.03.2016




Mild kremet fiskesuppe med hvit fisk 
4 tallerkener. 

Suppe:
2 ss smør
2 ss mel
8 dl vann utblandet med litt fond
1 gulrot
400 gram hvit fisk
1/4 purre
3 dl fløte
2 ss sitron
3 ss creme fraiche eller rømme
salt/pepper
sitronpepper

Smelt smør i kasserolle. Dryss over mel. Tilsett vann samt fiskefond egen eller kjøpt. Skrell gulrot og skjær den tynt med ostehøvel. Tilsett i suppa.Tilsett hvit opptint fisk. La putre. Hakk opp purre og tilsett i gryta. Ha i fløte og sitron. Ha i creme fraiche eller rømme. Smak til med salt, pepper og sitronpepper. Velbekomme.

          Tanja 

5 kommentarer

Oda

02.03.2016 kl.13:48

Det så godt ut!

matfrabunnenfb.blogg.no

02.03.2016 kl.17:58

Takk Oda:

PN

14.10.2016 kl.13:07

Ser godt ut. Skal teste. Hvor lenge ca lar du det putre før det er klart?

matfrabunnenfb.blogg.no

14.10.2016 kl.15:07

15-20 min PN: ). Se/smak på fisk og grønnsaker

T

12.12.2017 kl.13:51

Er det nødvendig med fiskefond? Kan man bruke noe annet? Vet ikke hva det er, eller om man finner det i butikken.

matfrabunnenfb.blogg.no

12.12.2017 kl.22:02

T: Du kan bruke fiskebuljong. Fond er flytende kraft som du får kjøpt i de fleste dagligvarebutikker. Står der hvor buljongen er.

Skriv en ny kommentar