01.03.2016



Mascarpone pasta med hint av nøtter og mandler ala Tanja

500 g fersk tagliatelle
300 g bacon
250 g mascarpone
50 g parmesan
2 dl fløte
10 cm tykk purre
1/2 løk
1 ss sitron
1 ts salt
1 ts pepper
3 ss Jacobs kaldpresset rapsolje med nøtte og mandelkarakter
Finsnitt løk og purre og la surre i smør i 6- 7 min på middels varme. Ha i fløten og mascarpone og la smelte. Riv parmesan på fin innstilling. Ha dette i gryta. Ha i sitron, salt og pepper. Skru ned varmen og la putre.
Stek bacon og la renne av på kjøkkenpapir. Kok tagliatelle 4-5 min og la det renne av i ett dørslag. Ha pastaen tilbake i gryta. Sprinkle over rapsoljen. Klipp opp bacon og ha dette i sammen med mascarponesausen. Vend flere ganger om. Velbekomme 😊

2 kommentarer

Lene

01.03.2016 kl.22:56

åå.. matvraket i meg sikler akkurat nå! Elsker pasta.

matfrabunnenfb.blogg.no

02.03.2016 kl.17:58

Herlig Lene:

Skriv en ny kommentar





hits