29.02.2016




Biff stroganoff 
4-6 pers

Grovhakk 
2 store løk og 
1 paprika
la dette surre i en kasserolle med litt smør.

Stek 700 gram ytrefilet på kort tid på sterk varme med ett dryss salt og pepper. 
Bryk stavmikser på løken og paprikaen. 
Tilsett 8 dl creme fraiche
3 dl fløte. 
Ha nå i biffkjøtt. 
Ha vann i stekepanna og kok ut krafta av biffen. 
Tilsett sjyet i kasserolla. 
Tilsett 2 ss soyasaus, 
1 ss worchestersaus, 
3 ss tomatpure og 
3 ss kalvefond. 
Smak til med evt salt og pepper. 
Serveres med hurtigris og aller helst jasminris om du har tid. 
Velbekomme.

              Tanja 

2 kommentarer

Linda

30.11.2016 kl.20:02

Stemme det at det skal være 8dl creme fraiche? Hørtes så mye ut....

matfrabunnenfb.blogg.no

02.12.2016 kl.00:02

Det stemmer Linda: ). Men lag egen variant med mindre om du vil

Skriv en ny kommentar





hits