29.02.2016




Biff stroganoff 
4-6 pers

Grovhakk 2 store løk og 1 paprika, og la dette surre i en kasserolle med litt smør.

Stek 700 gram ytrefilet på kort tid på sterk varme med ett dryss salt og pepper. 
Bruk stavmikser på løken og paprikaen. 
Tilsett 8 dl creme fraiche
3 dl fløte. 
Ha nå i biffkjøtt. 
Ha vann i stekepanna og kok ut krafta av biffen. 
Tilsett sjyet i kasserollen. 
Tilsett 2 ss soyasaus, 
1 ss worchestersaus, 
3 ss tomatpure og 
3 ss kalvefond. 
Smak til med evt salt og pepper. 

Hvis du bruker ytrefilet holder det med 10-15 min koking. Men ved bruk av høyrygg bør den koke minst 1 time gjerne 2.
Serveres med hurtigris og aller helst jasminris om du har tid. 


Velbekomme.

              Tanja 

4 kommentarer

Linda

30.11.2016 kl.20:02

Stemme det at det skal være 8dl creme fraiche? Hørtes så mye ut....

matfrabunnenfb.blogg.no

02.12.2016 kl.00:02

Det stemmer Linda: ). Men lag egen variant med mindre om du vil

May

13.07.2017 kl.18:06

Hei :)

Lurer på kor lenge gryta skal koke?

matfrabunnenfb.blogg.no

13.07.2017 kl.20:30

May: Med ytrefilet i 10-15 min. Med høyrygg minimum 1 time.

Skriv en ny kommentar





hits