hits





25.02.2016




Kjøttrull med brie og purre

Legg gladpack på benken. 
Ta 600 gram karbonadedeig og kna den utover i rektangel. 
Legg to lag med brie på den lange siden 10 cm fra nærmest deg selv og 
1/2 purre i skiver
rødløk. 

Krydre med salt og pepper evt annet krydder. 
Rull med gladpacken bort fra deg selv. 
Tett kantene. Fjern gladpack og legg i ildfast form. 
Krydre med mer salt og pepper oppå. 
Ha litt smør i forma. I ovnen på 200 grader i 45 min.

Saus : 
Varm opp 3 dl fløte.
100 gram brie ( fjern utsiden av brien). 
La brien smelte inn. Smak til med så mye salt og pepper som du ønsker.

Tilbehør : 
Salat med spesielt drue er godt til pga sødmen. Gjerne med søt gul paprika. Ris er godt til.
Velbekomme.

            Tanja 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar