hits





23.02.2016




Jukse-rmmegrt p 7 min 
Til 2 porsjoner

3 ss smr
1 dl mel
1/5 ts salt
Ca 5 dl melk
1/2 boks rmme

Smelt smret. 
Rr kjapt inn hvetemel. 
Spe gradvis med melk ca 3 ganger og rr til det tykner for hver gang. 
Nr den har tyknet tredje gang rrer du raskt inn rmmen. 
Server straks, gjerne med kanel, sukker og ett lite smrye. 
Spekeskinke p siden er godt til.

            Tanja

13 kommentarer

06.01.2017 kl.00:53

Tyven tyven skal du hete...

matfrabunnenfb.blogg.no

08.01.2017 kl.21:49

Det er nok ikke jeg som er tyven Anonym: ). Har tatt kontakt med vedkommende.

Linda J.

06.01.2017 kl.01:03

Hvorfor sier du at dette er din oppskrift, nr du finner klin lik oppskrift p Matprat?

Selve oppskriften er grei, da de fleste finner lik oppskrift i kokebker og ellers p nett..

Men titttel og setningene er 99% like... Copy/paste much?

Som du ber dine "gjester" i matgruppen gjre, vr grei krediter, eller skrive hvor du finner din inspirasjon fra, for dette her var ikke bra. Du kan ikke si at denne oppskriften er din, nr du har kopiert fra en annen side.

matfrabunnenfb.blogg.no

06.01.2017 kl.18:28

Jeg er aldri p sider til kommersielle aktrer Linda J....
Og hadde jeg nsket kopiere noen hadde jeg iallefall ikke brukt copy paste

Signe Torvund

02.02.2017 kl.17:37

Takk,takk Tanja! Denne falske rmmegrten er vel s god som den ekte.

matfrabunnenfb.blogg.no

03.02.2017 kl.13:53

S kjekt at du syns det Signe Torvund: )

Mat fra bunnen

20.04.2017 kl.20:44

Jeg har de siste mnedene jobbet hardt for komme i kontakt med vedkommende som hadde lagt ut min oppskrift, noe jeg til slutt lykkes med. Oppskriften er n fjernet fra matprat. Vedkommende hadde laget seg en profil der inne for samle oppskrifter hun var fornyd med i et eget fora som gjorde det lettere for henne istedet for ha alt i en bok. Det vedkommende ikke var klar over var at dette ble publisert og tilgjengelig for alle, og dermed ikke privat lengre.

Jeg er aldri innom sidene til kommersielle aktrer nettopp fordi jeg nsker utvikle mitt eget og smake meg frem. Det er n snn at man vil komme over oppskrifter som kan vre veldig like, men jeg vil ha meg frabedt stjele oppskrifter, Da gjr jeg som jeg nsker at andre skal med mine,nemlig kreditere. Det kan du blant annet se i flere av mine oppskrifter som bl.a toskakake.

Setter pris p at du opplyste meg om dette tilfellet. nsker deg en riktig god dag videre og hper du vil fortsette med gi beskjed eller sprre om noe dersom du lurer.

Mvh Tanja Foss.

Gunn

22.05.2017 kl.20:21

Tusen takk for lett,kjapp og god oppskrift🙂den ble god den🙂🙂

matfrabunnenfb.blogg.no

22.05.2017 kl.22:55

S kjekt hre Gunn: )

Svanhild

05.07.2017 kl.13:08

Tusen takk for en fantastisk oppskrift, Tanja. Spesielt for en som ikke tler laktose, var denne genial. Har allerede spist den hvertfall engang. Hurra endelig kan jeg og spise deilig og god sommermat, tiltross for allergier 😃

matfrabunnenfb.blogg.no

11.07.2017 kl.18:57

Svanhild: S bra at den falt i smak :) Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :D

se

20.12.2017 kl.17:02

Hei! Kan man bruke lettrmme i oppskriften?

matfrabunnenfb.blogg.no

06.01.2018 kl.15:09

se: Siden den skal koke s kort kan du det. Men med lettrmme kan alt skille seg da den ikke er lile kokbar som seterrmme.

Skriv en ny kommentar