23.02.2016




INNEHOLDER PRODUKTPLASSERING

Pesto

75 g basilikum blad
30 g parmesan
60 g rista pinjekjerner
Smak til med salt og pepper
1/4 ts sitron
1 dl olivenolje


Riv av basilikumblader og skyll de.
Rasp opp parmesan. 
Rist pinjekjerner i panna på middels varme til de er gylne. 
Bland alt i en beholder. 
Bruk stavmikser til du får en glatt konsistens. 
Ha i salt, pepper og sitron. 
Sett i kjøleskap.

Jeg har brukt Platinium 0.2% Extra Virgin Olivenolje som er kjøpt på 

https://www.oliventreet.no/

Bruk koden MFB10 og få 10% rabatt på handelen.

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken..
http://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

Én kommentar

lisarorvik

23.02.2016 kl.17:10

Dette så godt ut :)

Skriv en ny kommentar





hits