23.02.2016




 

Sitronfromasje

Lag eggedosis av

4 egg og

2 dl sukker.

 

Skvis to store sitroner for saften og riv det gule på skallet av den ene.

Varm opp sitronen, men ikke kok.

 Legg 5 plater gelatin i bløt.

Kryst de for vann og ha i sitronblandingen.

 Vend sitronblandingen inni eggedosisen.

Pisk 4 dl fløte

4 ss sukker.

Pisk inn i det andre.

 

Ved servering kan du rive litt skall av den andre sitronen.

Server gjerne med en kremklatt med revet kokesjokolade.

 

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på 
denne linken..
http://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-
14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

2 kommentarer

Mette sjøstrand

19.12.2016 kl.18:34

Hvor lang tid i forveien må denne lages?

matfrabunnenfb.blogg.no

21.12.2016 kl.17:02

2-3 dager Mette sjøstrand:

Skriv en ny kommentar





hits