hits





23.02.2016




Sitronmarinert kalkunfilet med saltsprengte poteter, waldorfsalat, mørstekt rosenkål og fløtesaus 

Kalkunfilet : 
Gni inn filetene 
med saft av sitron, 
salt og pepper. 
Legg en klatt smør på. I ovnen i ca 30 min på 175 grader
Eller til steketermometer viser 68 grader. 

Waldorfsalat: 
stivpisk 
2 dl fløte. 
2 dl majones ( ca 1.5 pakke). vendes inn
Del opp i småbiter 
3-4 stangselleri. 
150 g valnøtter, 
1 rødt stort eple ( jeg bruker alltid pink lady),
100 gr kål finsnittes, 
150 gr blå druer deles i to. 
Vend alt inn. 
Smaksett med saft av 1/2 sitron og 2 ss sukker.

Fløtesaus : 
Lag bruning av 100 g smør og 1.5 dl mel. 
5-7 dl vann( etter hvor tykk du ønsker den) og 
1-2 dl fløte etter smak. 
Smaksett med 1/2 ss soya og 1 ts dijon salt og pepper.

 Velbekomme.

                Tanja 

2 kommentarer

Kristi Pedersen

23.02.2016 kl.10:39

NAM! Håper du får en fiiiin, fin dag <3

matfrabunnenfb.blogg.no

23.02.2016 kl.15:18

Takk det samme?

Skriv en ny kommentar