22.02.2016




Parmesankjøttboller med potetstappe og broccoli

Kjøttbollene : 
600 gram karbonadedeig 
100 gram parmesan 
Blandes .

Ha i
1 ts fennikel 
1/2 dl brødsmuler eller griljermel. 
2 egg 
Smak til med salt og pepper 
Bland kjapt med hendene.

Potetstappe : 
Kok asterixpoteter i 25 min. 
Stapp litt. 
Tilsett 100 gram smør
3 dl fløte mens du stapper og rør godt rundt 
Tilsett 1-2 dl melk 
Smak til med salt,pepper og gressløk 

Broccoli smørdampes i lettsaltet vann noen få minutt.

                Tanja 

2 kommentarer

Anders

07.10.2017 kl.16:12

Ser godt ut :)

Kor mange astrixpoteter bruker du?

Og kor lenge steiker du kjøttbollene :)?

matfrabunnenfb.blogg.no

10.10.2017 kl.00:26

Vi spiser mye mos så vi bruker 15-18 stk Anders: ). Fælt å si det nesten ??

Skriv en ny kommentar





hits