hits





22.02.2016



Storkjefta Torsketunger med pastinakk & potetpure og syrlig agurksalat 
4 per.  ca 15 min.

Legg opptinte torsketunger i kaldt eddikvann.

Sett en liten kjele med litt vann i p koking.

 

Skrell

4 pastinakker og

2 middels store poteter.

Skjr alt i lvtynne skiver og legg i kokevannet.

 

Kok i 6 min. Hell av vann.

 

Tilsett 2 ss smr og bruk stavmikser.

Rr inn 4 ss rmme og

2 ss sitron.

Smak til med salt


Sett p stekepanne med smr.

Vend torsketunger i mel,salt og pepper.

Legg i stekepanna og krydre med sitronpepper.

 

Mens du steker skjr opp

1/2 agurk i skiver.

Ha i 2 dl vann,

2 ss 7 % eddik og

2-3 ts sukker smak til med salt

Snu torsketungene og stek til de er spr og gylne.

                Tanja

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar