22.02.2016



Bacon & cheddar tagliatelle

Stek 1-2 pakker bacon

Varm opp

3 dl fløte.

Tilsett 1/3 tube liten baconost

3 ss rømme eller creme fraiche.

7 skiver cheddar

og la det smelte inn.

 

1/2 gul

1/2 rød paprika

1/2 purre

Kuttes opp 

Smak til med salt og pepper

 

Kok 500 g fersk tagliatelle i 4 min.

La den sile av i dørslag og ha tilbake i gryta.

Tilsett oppklippt bacon og sausen og vend rundt.

Man kan bruke den "falske" cheddaren med bilde av ku på, eller for best smak velge ekte cheddar.

Server. Velbekomme

        Tanja

8 kommentarer

Kristine

29.09.2016 kl.20:19

Når du skriver liten tube baconost, mener du den "vanlige" tuben, eller sånn porsjonstube til en skive?

Så utrolig godt ut, må lage dette en dag!

matfrabunnenfb.blogg.no

29.09.2016 kl.20:47

Ikke porsjonstube. Tror den er 100 - 150 gram Kristine:

Marie

26.03.2017 kl.10:31

Hvordan cheddar er det du bruker? :)

matfrabunnenfb.blogg.no

26.03.2017 kl.15:20

Den gul/oransje Marie: )

Kine

27.06.2017 kl.16:21

Det der blir morgendagens middag 😊 takk👍

matfrabunnenfb.blogg.no

27.06.2017 kl.16:46

Håper du liker den Kine: )

Terese

07.08.2017 kl.20:04

Hvor mange personer er denne beregnet for ? Går det ann å halvere hvis man bare er 1.person ? :)

matfrabunnenfb.blogg.no

17.08.2017 kl.21:31

4-5 voksne og barn Terese:

Skriv en ny kommentar





hits