hits





14.02.2016






24 stk
1 kg mel
6 dl melk
200 gram margarin
4 ts sukker
2 ts salt
50 gram gjr


Fyll:
500 gram rkt tulip skinke og gouda


Ha alt det trre i kjkkenmaskinbollen.
Smelt margarinen.
Tm i melka.
La den bli fingervarm.
Ha vsken i det trre og la kjkkenmaskina g noen minutt.
Hev under klede i 45 min.
Del deiga i 3 leiver.
Kjevle ut en runding.
Del hver runding i 8 emner.
Legg p ost og skinke og rull med den brede enden frst.




Etterhev 30-40 min.
Sett midt i ovnen p 225 grader i 12 min.

 
Hvis du nsker motta nye oppskrifter direkte til din epost, flg oss p Blogloving ved trykke p denne linken..
http://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

89 kommentarer

Linda Taylor

14.02.2016 kl.21:33

Nam, de s veldig gode ut :)

Sandra

14.02.2016 kl.22:01

nam!

Inger-Elisabeth Austgarden

15.02.2016 kl.22:42

Er det like lang steketid p rundstykkene? Sg fantastisk ut ☺

matfrabunnenfb.blogg.no

15.02.2016 kl.23:05

Inger: Ja, 12-15 minutter. Om du banker p undersiden skal du hre en hul lyd, da er de ferdige :)

Kari

15.10.2016 kl.12:07

Hei! Forsker disse n! veldig spent p resultatet!.Jeg fr nok ikke nok ost og skinke til alle, tenkte bruke syltety? Regner med at det gr!!! Flott lett oppskrift!

matfrabunnenfb.blogg.no

15.10.2016 kl.12:42

Jada, de kan fylles med det du vil Kari og ogs ha bare vanlig med plegg p. Ikke mel til utbaking. Om du syns deigen er god jobbe med kan jeg fortelle at de fleste deigene mine er like lett jobbe med og lykkes med :). La meg hre om du ble fornyd da
Skal prves :D

matfrabunnenfb.blogg.no

16.10.2016 kl.19:48

F hre om det falt i smak da lovelyliller.com sunne oppskri: )

Johanne

27.10.2016 kl.17:36

Er p utkikk etter en gryterett som sto her tidligere. Trur den heter kyllinggryte til 30. Er det mulig og f den igjen??

matfrabunnenfb.blogg.no

27.10.2016 kl.18:01

Hun som la inn den var ei jeg delte bloggen med JJohann. Hun trakk seg pga arbeidssituasjon s den er ikke her lenger dessverre

Regine

31.01.2017 kl.23:53

Ser det str margarin i oppskriften. Hva slags margarin bruker du? Kan Melange eller tine smr (den grnne) brukes?

matfrabunnenfb.blogg.no

01.02.2017 kl.01:06

Smr eller margarin som du vi Regine: )

01.02.2017 kl.12:14

Tusen takk for svar😊

matfrabunnenfb.blogg.no

02.02.2017 kl.11:59

Bare hyggelig :)

lovelyliller.com

01.02.2017 kl.21:26

S gode ut! :D

matfrabunnenfb.blogg.no

02.02.2017 kl.11:59

Anbefales lovelyliller.com: )

Lillap

04.02.2017 kl.09:51

Mtte bare prve oppskrifta, og yummi sier jeg bare!🤤 Rkt skinke, hvorfor har jeg ikke tenkt p det fr?..!😀 de ble S gode!!😃👍🏻

Caroline

04.02.2017 kl.11:35

Hei, Nr skal man ha i gjren? Lses den opp i blandingen med smr og melk?

matfrabunnenfb.blogg.no

04.02.2017 kl.19:39

Caroline: Beklager sent svar, men ja, fersk gjr lser du opp i melkeblandingen. Trrgjr kan du bare blande inn med melet.

Ida

06.02.2017 kl.14:50

Samme prosedyre for hnd? Har ikke kjkkenmaskin men tenkte flge denne oppskriften 😄

matfrabunnenfb.blogg.no

06.02.2017 kl.16:29

Jada Ida: ) Jeg lagde i mange mange r for hnd

Thea Karoline

07.02.2017 kl.20:15

Hei :) hvordan blir deigen om jeg bruker Melange fri for melk og soya og laktosefri melk? Merker at smr smaken forsvinner mye og melka er veldig st! Forslag til f en god deig og jobbe med?

matfrabunnenfb.blogg.no

08.02.2017 kl.22:22

Dessverre. Lite erfaring med det Thea Karoline:

Petra

07.02.2017 kl.22:45

Hva er rkt tulip skinke? Er det lik pakke som dansk salami? Kan ikke huske ha sett dette.

Men kan den evt. byttes ut med hvilken som helst rkt skinke? Eller er den tykkere eller noe?

matfrabunnenfb.blogg.no

08.02.2017 kl.22:21

Bruk den skinken du vil Petra: )

Matglad

12.02.2017 kl.21:08

Viss man nsker doble deigen, skal man da droppe p doble gjren?

matfrabunnenfb.blogg.no

13.02.2017 kl.19:27

Ikke doble gjr Matglad: )

Anne-Grethe Tangedal

17.02.2017 kl.18:37

N str mine til heving, veldig lett deig jobbe med :). Gleder meg til dem blir ferdige :)

matfrabunnenfb.blogg.no

18.02.2017 kl.22:50

Anne: Hper du blir fornyd:)

19.02.2017 kl.15:04

mel i dL? takk :)

matfrabunnenfb.blogg.no

19.02.2017 kl.20:43

1 dl er 60 g Anonym: )

Hanne

25.02.2017 kl.23:31

Hvis jeg skulle smurt p krydderost, hvor mye og hvordan smrer jeg p det da?

matfrabunnenfb.blogg.no

26.02.2017 kl.17:52

Bare smre p det Hanne: )

Marita martiniussen

03.03.2017 kl.12:47

Disse er s sykt gode, men hva gjr jeg hvis jeg vil lage en grovere versjon?

matfrabunnenfb.blogg.no

04.03.2017 kl.18:56

Det ligger grovere versjon i bloggen her Marita martiniussen: )

Martine

12.03.2017 kl.13:35

Hei Tanja! :-)

Du har alts s mange inspirerende retter.

Jeg smakte ste ostehorn for en tid tilbake, noe som var utrolig godt. Jeg lurer derfor p hvilken sukkermengde jeg br ha i denne deigen for f en st deig (uten at det blir for stt)? Og eventuelt om det er noe annet som br endres i oppskriften? :)

matfrabunnenfb.blogg.no

12.03.2017 kl.18:54

Stt er veldig smak og behag Martine:)
Feks 150-200 g

AnnetteM

15.03.2017 kl.18:10

Hei Tanja!

Takk for super oppskrift! Her i huset blir det alltid dobbel oppskrift, og hornene forsvinner pinlig fort ;-)

Alts stoor tommel opp i fra meg!

matfrabunnenfb.blogg.no

15.03.2017 kl.18:55

S herlig hre AnnetteM: )

Wenche

30.03.2017 kl.04:24

Kan en kutte ut sukkeret i deigen?

matfrabunnenfb.blogg.no

30.03.2017 kl.15:12

Wenche: Det kan du :)

Fru berntsen

30.03.2017 kl.13:31

Lurer p hvor mye mel er I kg I dl

matfrabunnenfb.blogg.no

30.03.2017 kl.15:13

Fru berntsen: Ca 17-18 dl :)

30.03.2017 kl.23:19

Kjempegode 😊😊

matfrabunnenfb.blogg.no

31.03.2017 kl.13:26

Anonym: S hyggelig at du likte de :)

Trond F

04.04.2017 kl.01:15

Det str 500 gram rkt tulip og gauda som fyll, mener du da 250 gram eller 500 gram av hver?

matfrabunnenfb.blogg.no

04.04.2017 kl.14:15

500 g skinke og ost etter nske Trond F: )

13.04.2017 kl.08:51

Hvor mye trrgjr istedenfor fersk?

matfrabunnenfb.blogg.no

13.04.2017 kl.18:15

1 pose Anonym:

Grete Stenmoe Johansen

17.04.2017 kl.22:25

Prvd bruke Jarlsbergost inni horna?

matfrabunnenfb.blogg.no

17.04.2017 kl.22:46

Jada. Jeg elsker jarlsbergsost Grete Stenmoe Johansen: )

Tomla

06.06.2017 kl.23:36

Gr det ann og fryse ned uten og steike dem og steike nr man har tint opp igjen ?

matfrabunnenfb.blogg.no

07.06.2017 kl.00:10

Det vet jeg ikke Tomla: )

Linda

09.06.2017 kl.14:41

Mmm, sitter spiser n sammen med barna, de er fantastiske! Tusen takk for fantastisk oppskrift! S fin deig jobbe med ogs....nam😃

matfrabunnenfb.blogg.no

09.06.2017 kl.18:49

S kjekt hre Linda: )

Anitra

14.06.2017 kl.19:24

hvilken type fr er dette? prvde finne i butikken, men ble usikker. eneste g fant der som lignet var noe chiafr. har allti laga uten, men vil prve med. for det ser s godt ut =)

matfrabunnenfb.blogg.no

15.06.2017 kl.20:45

Anitra: Det er valmuefr :)

Anette

20.06.2017 kl.19:20

Er det varmluft eller vanlig du har ovnen p nr du steker disse?

matfrabunnenfb.blogg.no

21.06.2017 kl.15:24

Anette: Vanlig over- og undervarme :)

Jorunn

22.06.2017 kl.15:28

Hei. Pensler du med egg fr du tar p valmuefrene?

matfrabunnenfb.blogg.no

26.06.2017 kl.20:06

Ja Jorunn: )

Berit

07.07.2017 kl.20:41

Lager ofte fylte horn. Jeg fyller med skinkeost og skinke. Bogskinke i terninger, varmer opp skinkeosten og rrer inn skinka. Har en ss i hvert horn.

Marit

24.07.2017 kl.09:10

Jeg byttet ut noe av det fine melet med fibra

matfrabunnenfb.blogg.no

03.08.2017 kl.23:49

Marit: Ble du fornyd med resultatet da? Tusen takk for innspill :)

Anonym

25.07.2017 kl.08:27

Kan melka erstattes med vann?

matfrabunnenfb.blogg.no

03.08.2017 kl.23:48

Anonym: Ja :)

Elisabeth

02.08.2017 kl.08:43

De s nydelige ut, m prves en gang.

matfrabunnenfb.blogg.no

03.08.2017 kl.23:44

Elisabeth: Tusen takk :)

Pia

06.08.2017 kl.21:10

Jeg er ikke spesielt flink til bake, men disse har blitt perfekte hver eneste gang! S lett deig jobbe med. Tusen takk <3 Er p mitt tredje horn i skrivende stund ;) Veldig vanskelig stoppe. Men etter de er fryst, hvordan varmer du de i ovn da? Husker du skrev de ble som nybakte igjen om man varmet de i ovnen

matfrabunnenfb.blogg.no

07.08.2017 kl.11:58

Har du god tid s varme de p 70 grader Pia: ). Det tar litt tid men verdt det.
Har du drlig tid s varme p 150 grader.
90 % av deigene mine er like gode jobbe med s bare prve :)

Lise

24.08.2017 kl.06:17

Kan disse fryses? Tenkte lage opp litt dom kan brukes til matpakker, ha med p trening/kamper etc, s da er det jo kjekt om det kan fryses 😊

matfrabunnenfb.blogg.no

25.08.2017 kl.15:02

Glimrende fryse Lise: )

Lisa

29.08.2017 kl.21:03

Er disse like gode spise kalde? Tenker liksom siden osten inni har stivnet. Eller er det varm opp mat?

matfrabunnenfb.blogg.no

31.08.2017 kl.23:02

Ikke like godt som varmt Lisa men kan spises kalde

Sarah

11.09.2017 kl.14:56

bruker du 500 gram skinke og 500 gram ost? eller tilsammen?

matfrabunnenfb.blogg.no

11.09.2017 kl.23:20

Av hver Sarah:)

Linn

11.09.2017 kl.15:43

Skal melka lunkes?

matfrabunnenfb.blogg.no

11.09.2017 kl.23:20

Ja Linn:

Elin

14.09.2017 kl.14:36

Hei! Hvordan br disse oppbevares utenom fryseren? Kan de st i romtemperatur, eller br de ligge i kjleskapet? Tenkte bruke kokt skinke, og fler kanskje det br oppbevares kaldt.

matfrabunnenfb.blogg.no

14.09.2017 kl.23:24

Kaldt ja Elin: )

Nurcan Kulac Dalsgrd

14.10.2017 kl.13:42

Hei , skal me ha egg p toppen fr oven

matfrabunnenfb.blogg.no

16.10.2017 kl.12:41

Egg eller melk Nurcan Kulac Dalsgrd: )

Maria Haugen

23.10.2017 kl.09:15

Hei. Er det mulig lage deigen dag i 12 tiden p formiddagen og bake ut i morgen tidlig? Kunne tenkt meg servere disse til jobben i morgen.

matfrabunnenfb.blogg.no

27.10.2017 kl.18:12

Da m du bruke prinsipper for kaldheving Maria Haugen:

Christina

17.12.2017 kl.22:52

Hvordan tiner jeg hornene i ovnen nr de er frossen. Jeg nsker de skal smake som nybakt

matfrabunnenfb.blogg.no

06.01.2018 kl.15:23

Christina: I ovnen p 70 g i ca en time, eller et par minutter i microen :)

Ingrid

15.01.2018 kl.20:36

Nam! De ble supergode! Fantastisk deig jobbe med⭐️

matfrabunnenfb.blogg.no

15.01.2018 kl.21:29

Ingrid: S hyggelig at du ble fornyd :D

Jeanett

27.04.2018 kl.12:56

Fantastisk deig jobbe med 😍

Skriv en ny kommentar