hits





14.02.2016






24 stk
1 kg mel
6 dl melk
200 gram margarin
4 ts sukker
2 ts salt
50 gram gjær


Fyll:
500 gram røkt tulip skinke og gouda


Ha alt det tørre i kjøkkenmaskinbollen.
Smelt margarinen.
Tøm i melka.
La den bli fingervarm.
Ha væsken i det tørre og la kjøkkenmaskina gå noen minutt.
Hev under klede i 45 min.
Del deiga i 3 leiver.
Kjevle ut en runding.
Del hver runding i 8 emner.
Legg på ost og skinke og rull med den brede enden først.




Etterhev 30-40 min.
Sett midt i ovnen på 225 grader i 12 min.

 
Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på denne linken..
http://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

88 kommentarer

Linda Taylor

14.02.2016 kl.21:33

Nam, de så veldig gode ut :)

Sandra

14.02.2016 kl.22:01

nam!

Inger-Elisabeth Austgarden

15.02.2016 kl.22:42

Er det like lang steketid på rundstykkene? Såg fantastisk ut ☺

matfrabunnenfb.blogg.no

15.02.2016 kl.23:05

Inger: Ja, 12-15 minutter. Om du banker på undersiden skal du høre en hul lyd, da er de ferdige :)

Kari

15.10.2016 kl.12:07

Hei! Forsøker disse nå! veldig spent på resultatet!.Jeg får nok ikke nok ost og skinke til alle, tenkte å bruke syltetøy? Regner med at det går!!! Flott lett oppskrift!

matfrabunnenfb.blogg.no

15.10.2016 kl.12:42

Jada, de kan fylles med det du vil Kari og også ha bare vanlig med pålegg på. Ikke mel til utbaking. Om du syns deigen er god å jobbe med kan jeg fortelle at de fleste deigene mine er like lett å jobbe med og lykkes med :). La meg høre om du ble fornøyd da
Skal prøves :D

matfrabunnenfb.blogg.no

16.10.2016 kl.19:48

Få høre om det falt i smak da lovelyliller.com sunne oppskri: )

Johanne

27.10.2016 kl.17:36

Er på utkikk etter en gryterett som sto her tidligere. Trur den heter kyllinggryte til 30. Er det mulig og få den igjen??

matfrabunnenfb.blogg.no

27.10.2016 kl.18:01

Hun som la inn den var ei jeg delte bloggen med JJohann. Hun trakk seg pga arbeidssituasjon så den er ikke her lenger dessverre

Regine

31.01.2017 kl.23:53

Ser det står margarin i oppskriften. Hva slags margarin bruker du? Kan Melange eller tine smør (den grønne) brukes?

matfrabunnenfb.blogg.no

01.02.2017 kl.01:06

Smør eller margarin som du viø Regine: )

01.02.2017 kl.12:14

Tusen takk for svar😊

matfrabunnenfb.blogg.no

02.02.2017 kl.11:59

Bare hyggelig :)

lovelyliller.com

01.02.2017 kl.21:26

Så gode ut! :D

matfrabunnenfb.blogg.no

02.02.2017 kl.11:59

Anbefales lovelyliller.com: )

Lillap

04.02.2017 kl.09:51

Måtte bare prøve oppskrifta, og yummi sier jeg bare!🤤 Røkt skinke, hvorfor har jeg ikke tenkt på det før?..!😀 de ble SÅÅÅ gode!!😃👍🏻

Caroline

04.02.2017 kl.11:35

Hei, Når skal man ha i gjæren? Løses den opp i blandingen med smør og melk?

matfrabunnenfb.blogg.no

04.02.2017 kl.19:39

Caroline: Beklager sent svar, men ja, fersk gjær løser du opp i melkeblandingen. Tørrgjær kan du bare blande inn med melet.

Ida

06.02.2017 kl.14:50

Samme prosedyre for hånd? Har ikke kjøkkenmaskin men tenkte å følge denne oppskriften 😄

matfrabunnenfb.blogg.no

06.02.2017 kl.16:29

Jada Ida: ) Jeg lagde i mange mange år for hånd

Thea Karoline

07.02.2017 kl.20:15

Hei :) hvordan blir deigen om jeg bruker Melange fri for melk og soya og laktosefri melk? Merker at smør smaken forsvinner mye og melka er veldig søt! Forslag til å få en god deig og jobbe med?

matfrabunnenfb.blogg.no

08.02.2017 kl.22:22

Dessverre. Lite erfaring med det Thea Karoline:

Petra

07.02.2017 kl.22:45

Hva er røkt tulip skinke? Er det lik pakke som dansk salami? Kan ikke huske å ha sett dette.

Men kan den evt. byttes ut med hvilken som helst røkt skinke? Eller er den tykkere eller noe?

matfrabunnenfb.blogg.no

08.02.2017 kl.22:21

Bruk den skinken du vil Petra: )

Matglad

12.02.2017 kl.21:08

Viss man ønsker å doble deigen, skal man da droppe på doble gjæren?

matfrabunnenfb.blogg.no

13.02.2017 kl.19:27

Ikke doble gjær Matglad: )

Anne-Grethe Tangedal

17.02.2017 kl.18:37

Nå står mine til heving, veldig lett deig å jobbe med :). Gleder meg til dem blir ferdige :)

matfrabunnenfb.blogg.no

18.02.2017 kl.22:50

Anne: Håper du blir fornøyd:)

19.02.2017 kl.15:04

mel i dL? takk :)

matfrabunnenfb.blogg.no

19.02.2017 kl.20:43

1 dl er 60 g Anonym: )

Hanne

25.02.2017 kl.23:31

Hvis jeg skulle smurt på krydderost, hvor mye og hvordan smører jeg på det da?

matfrabunnenfb.blogg.no

26.02.2017 kl.17:52

Bare å smøre på det Hanne: )

Marita martiniussen

03.03.2017 kl.12:47

Disse er så sykt gode, men hva gjør jeg hvis jeg vil lage en grovere versjon?

matfrabunnenfb.blogg.no

04.03.2017 kl.18:56

Det ligger grovere versjon i bloggen her Marita martiniussen: )

Martine

12.03.2017 kl.13:35

Hei Tanja! :-)

Du har altså så mange inspirerende retter.

Jeg smakte søte ostehorn for en tid tilbake, noe som var utrolig godt. Jeg lurer derfor på hvilken sukkermengde jeg bør ha i denne deigen for å få en søt deig (uten at det blir for søtt)? Og eventuelt om det er noe annet som bør endres i oppskriften? :)

matfrabunnenfb.blogg.no

12.03.2017 kl.18:54

Søtt er veldig smak og behag Martine:)
Feks 150-200 g

AnnetteM

15.03.2017 kl.18:10

Hei Tanja!

Takk for super oppskrift! Her i huset blir det alltid dobbel oppskrift, og hornene forsvinner pinlig fort ;-)

Altså stoor tommel opp i fra meg!

matfrabunnenfb.blogg.no

15.03.2017 kl.18:55

Så herlig å høre AnnetteM: )

Wenche

30.03.2017 kl.04:24

Kan en kutte ut sukkeret i deigen?

matfrabunnenfb.blogg.no

30.03.2017 kl.15:12

Wenche: Det kan du :)

Fru berntsen

30.03.2017 kl.13:31

Lurer på hvor mye mel er I kg I dl

matfrabunnenfb.blogg.no

30.03.2017 kl.15:13

Fru berntsen: Ca 17-18 dl :)

30.03.2017 kl.23:19

Kjempegode 😊😊

matfrabunnenfb.blogg.no

31.03.2017 kl.13:26

Anonym: Så hyggelig at du likte de :)

Trond F

04.04.2017 kl.01:15

Det står 500 gram røkt tulip og gauda som fyll, mener du da 250 gram eller 500 gram av hver?

matfrabunnenfb.blogg.no

04.04.2017 kl.14:15

500 g skinke og ost etter ønske Trond F: )

13.04.2017 kl.08:51

Hvor mye tørrgjær istedenfor fersk?

matfrabunnenfb.blogg.no

13.04.2017 kl.18:15

1 pose Anonym:

Grete Stenmoe Johansen

17.04.2017 kl.22:25

Prøvd å bruke Jarlsbergost inni horna?

matfrabunnenfb.blogg.no

17.04.2017 kl.22:46

Jada. Jeg elsker jarlsbergsost Grete Stenmoe Johansen: )

Tomla

06.06.2017 kl.23:36

Går det ann og fryse ned uten og steike dem og steike når man har tint opp igjen ?

matfrabunnenfb.blogg.no

07.06.2017 kl.00:10

Det vet jeg ikke Tomla: )

Linda

09.06.2017 kl.14:41

Mmm, sitter å spiser nå sammen med barna, de er fantastiske! Tusen takk for fantastisk oppskrift! Så fin deig å jobbe med også....nam😃

matfrabunnenfb.blogg.no

09.06.2017 kl.18:49

Så kjekt å høre Linda: )

Anitra

14.06.2017 kl.19:24

hvilken type frø er dette? prøvde å finne i butikken, men ble usikker. eneste æg fant der som lignet var noe chiafrø. har allti laga uten, men vil prøve med. for det ser så godt ut =)

matfrabunnenfb.blogg.no

15.06.2017 kl.20:45

Anitra: Det er valmuefrø :)

Anette

20.06.2017 kl.19:20

Er det varmluft eller vanlig du har ovnen på når du steker disse?

matfrabunnenfb.blogg.no

21.06.2017 kl.15:24

Anette: Vanlig over- og undervarme :)

Jorunn

22.06.2017 kl.15:28

Hei. Pensler du med egg før du tar på valmuefrøene?

matfrabunnenfb.blogg.no

26.06.2017 kl.20:06

Ja Jorunn: )

Berit

07.07.2017 kl.20:41

Lager ofte fylte horn. Jeg fyller med skinkeost og skinke. Bogskinke i terninger, varmer opp skinkeosten og rører inn skinka. Har en ss i hvert horn.

Marit

24.07.2017 kl.09:10

Jeg byttet ut noe av det fine melet med fibra

matfrabunnenfb.blogg.no

03.08.2017 kl.23:49

Marit: Ble du fornøyd med resultatet da? Tusen takk for innspill :)

Anonym

25.07.2017 kl.08:27

Kan melka erstattes med vann?

matfrabunnenfb.blogg.no

03.08.2017 kl.23:48

Anonym: Ja :)

Elisabeth

02.08.2017 kl.08:43

De så nydelige ut, må prøves en gang.

matfrabunnenfb.blogg.no

03.08.2017 kl.23:44

Elisabeth: Tusen takk :)

Pia

06.08.2017 kl.21:10

Jeg er ikke spesielt flink til å bake, men disse har blitt perfekte hver eneste gang! Såå lett deig å jobbe med. Tusen takk <3 Er på mitt tredje horn i skrivende stund ;) Veldig vanskelig å stoppe. Men etter de er fryst, hvordan varmer du de i ovn da? Husker du skrev de ble som nybakte igjen om man varmet de i ovnen

matfrabunnenfb.blogg.no

07.08.2017 kl.11:58

Har du god tid så varme de på 70 grader Pia: ). Det tar litt tid men verdt det.
Har du dårlig tid så varme på 150 grader.
90 % av deigene mine er like gode å jobbe med så bare å prøve :)

Lise

24.08.2017 kl.06:17

Kan disse fryses? Tenkte å lage opp litt dom kan brukes til matpakker, ha med på trening/kamper etc, så da er det jo kjekt om det kan fryses 😊

matfrabunnenfb.blogg.no

25.08.2017 kl.15:02

Glimrende å fryse Lise: )

Lisa

29.08.2017 kl.21:03

Er disse like gode å spise kalde? Tenker liksom siden osten inni har stivnet. Eller er det varm opp mat?

matfrabunnenfb.blogg.no

31.08.2017 kl.23:02

Ikke like godt som varmt Lisa men kan spises kalde

Sarah

11.09.2017 kl.14:56

bruker du 500 gram skinke og 500 gram ost? eller tilsammen?

matfrabunnenfb.blogg.no

11.09.2017 kl.23:20

Av hver Sarah:)

Linn

11.09.2017 kl.15:43

Skal melka lunkes?

matfrabunnenfb.blogg.no

11.09.2017 kl.23:20

Ja Linn:

Elin

14.09.2017 kl.14:36

Hei! Hvordan bør disse oppbevares utenom fryseren? Kan de stå i romtemperatur, eller bør de ligge i kjøleskapet? Tenkte å bruke kokt skinke, og føler kanskje det bør oppbevares kaldt.

matfrabunnenfb.blogg.no

14.09.2017 kl.23:24

Kaldt ja Elin: )

Nurcan Kulac Dalsgård

14.10.2017 kl.13:42

Hei , skal me ha egg på toppen før oven

matfrabunnenfb.blogg.no

16.10.2017 kl.12:41

Egg eller melk Nurcan Kulac Dalsgård: )

Maria Haugen

23.10.2017 kl.09:15

Hei. Er det mulig å lage deigen dag i 12 tiden på formiddagen og bake ut i morgen tidlig? Kunne tenkt meg å servere disse til jobben i morgen.

matfrabunnenfb.blogg.no

27.10.2017 kl.18:12

Da må du bruke prinsipper for kaldheving Maria Haugen:

Christina

17.12.2017 kl.22:52

Hvordan tiner jeg hornene i ovnen når de er frossen. Jeg ønsker de skal smake som nybakt

matfrabunnenfb.blogg.no

06.01.2018 kl.15:23

Christina: I ovnen på 70 g i ca en time, eller et par minutter i microen :)

Ingrid

15.01.2018 kl.20:36

Nam! De ble supergode! Fantastisk deig å jobbe med⭐️

matfrabunnenfb.blogg.no

15.01.2018 kl.21:29

Ingrid: Så hyggelig at du ble fornøyd :D

Skriv en ny kommentar