hits





13.02.2016



Påleggsalat

7 dl ferdig mengde

200 gram kyllingfilet
(150 gram bacon)
1 pose majones
3 ss rømme
1/4 rødløk
1/4 rød paprika
3/4 eple (pink lady)
3 stilker vårløk
2 ss sitronsaft

1 ss karry

1 ts salt 

1 ts pepper.

 

Stek baconet. La det renne av på papir.

Avkjøles.

Finkutt alle grønnsakene.

Bland rømme, majones,

2 ss sitron,

1/2 til 1ss karry,

1 ts salt

en klype sukker

 

Bland i grønnsakene.

Ha i den avkjølte kyllingen.

Klipp opp baconet og ha i.

 

Vend godt rundt.

Salaten kan med fordel trekke litt i kjøleskapet så smakene setter seg.

Server gjerne med ristet brød. 

Velbekomme.       

 

             Tanja 

 

 

 

 

 

13 kommentarer

Linda Hellerød

13.02.2016 kl.18:28

Ser nydelig ut <3 søteste :-)

Merethe Høili Johansen

13.02.2016 kl.18:47

Dette så utrolig godt ut! Skal jeg prøve ut en gang :)

Katarina Hansen

13.02.2016 kl.18:56

Nam :-)

Kari Pettersen

20.07.2016 kl.21:54

Jeg er glad i kylling , glad i bacon veldig glad i curry, så dette tror jeg blir en favoritt!

matfrabunnenfb.blogg.no

25.07.2016 kl.21:23

Håper det Kari Pettersen: )

Camilla

03.10.2016 kl.10:53

Dette må prøves 😄 Lenge holder den seg ?

matfrabunnenfb.blogg.no

03.10.2016 kl.12:28

Ca 3 dager Camilla: )

Inga

15.01.2017 kl.21:06

Går det an å fryse denne tror du? Slik at den varer lenger.

matfrabunnenfb.blogg.no

17.01.2017 kl.17:07

Nei, det blir ikke bra Inga:

synnøve

20.09.2017 kl.18:08

laget denne igår. den er akkurat så god som den ser ut! Den gikk rett inn på lista over salater jeg skal lage til julekoldtbordet.

matfrabunnenfb.blogg.no

22.09.2017 kl.10:12

Så utrolig kjekt å høre synnøve: )

Laila Hauso

29.09.2017 kl.08:48

Igjen: TUSEN TAKK for inspirasjon. Gler meg til å overraske med denne! 😊 God helg 😊

matfrabunnenfb.blogg.no

29.09.2017 kl.23:48

God helg Laila Hauso: ). La meg høre om du blir fornøyd :)

Skriv en ny kommentar