hits





11.02.2016





40-50 stk

1 pk springtime spring roll pastry
500 gram kyllinfilet
300 g hodekl
1 stor gulrot
10 cm tykk purre
1 pk glassnudler
6 ss hoisinsaus
5 ss soyasaus
2 ss oystersaus
2ss HP Saus
1 ts pepper
1/2 ss salt
Egg til pensling
Finkutt kylling og grnnsaker. Stek frst kyllingen og tilsett grnnsakene. Bltlegg nudlene fr du klipper de opp i sm biter og har i panna. Ha i smakstilsetningene og la dette surre nok min. Avkjl blandingen. Ta vrrullark ut av fryseren. Legg de inn i en hndduk som er oppvridd vann. Tines etter 30-40 min. Legg spissen mot deg. Pensle alle 4 kantene med egg. Legg p 2 ss med fyll p hvert ark. Pakk inn vrrullene. Friteres i 4-5 min p 190 grader. 

Hvis du nsker motta nye oppskrifter direkte til din epost, flg oss p Blogloving ved trykke p 
denne linken..
http://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-
14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

12 kommentarer

John

02.05.2016 kl.15:59

1 pk springtime spring roll pastry er det det samme som du refererer som vrrullark i forklaringen?

Klargjr nudlene = kok de frst?

Hvor lenge skal de varmes etter ha vrt frosen, for beholde smak og konsistene? =)

matfrabunnenfb.blogg.no

02.05.2016 kl.17:15

Vrrullark ja John: ) Nudlene legges i varmt vann noen sekunder bare. Tin vrruller og friter eller stek p vanlig mte. De skal fryses r

Birgitte

13.03.2017 kl.15:26

Det er rimelig fisefint bruke kyllingfilt i vrruller m jeg si :-|

matfrabunnenfb.blogg.no

14.03.2017 kl.09:57

Jeg foretrekker rene produkter Birgitte: )

Birgitte

08.04.2017 kl.18:16

Kyllinglr er et rent produkt det ogs, holder seg saftig og er rimeligere ;)

matfrabunnenfb.blogg.no

09.04.2017 kl.01:49

Bare bruke det du selv vil Birgitte: ). Filet er enkelt og greit

Gina

25.05.2017 kl.16:43

Sikkert dumt sprsml, og jeg har jo ikke vrt p noen stor jakt etter det fr jeg spr n heller. men hvor fr jeg kjpt slik vrrullark som noen kaller det og disse type nudlene? Asiabutikk? (utenlands butikker?) eller kan man f tak i det p ordinre dagligvare butikker ogs?

Takk p forhnd

matfrabunnenfb.blogg.no

25.05.2017 kl.18:58

Gina: Du fr det i vanlig dagligvare, men de har strre pakker i internasjonale butikker :)

Vivvi

13.06.2017 kl.16:40

Kan de stekes i ovnen ogs? :)

matfrabunnenfb.blogg.no

14.06.2017 kl.17:26

Ja. Pensle med olje og stek 8-10 min p hver side Vivvi: ). 200 g

Anne Grethe

18.10.2017 kl.23:18

Vrrullene ser knall gode ut. Men gr det ant bruke vann i steden for egg rundt kantene??

matfrabunnenfb.blogg.no

19.10.2017 kl.00:17

Jeg har ikke erfaring med det selv menn jeg vet noen gjr det Anne Grethe: )

Skriv en ny kommentar