11.02.2016





40-50 stk

1 pk springtime spring roll pastry
500 gram kyllinfilet
300 g hodekål
1 stor gulrot
10 cm tykk purre
1 pk glassnudler
6 ss hoisinsaus
5 ss soyasaus
2 ss oystersaus
2ss HP Saus
1 ts pepper
1/2 ss salt
Egg til pensling
Finkutt kylling og grønnsaker. Stek først kyllingen og tilsett grønnsakene. Bløtlegg nudlene før du klipper de opp i små biter og har i panna. Ha i smakstilsetningene og la dette surre nok min. Avkjøl blandingen. Ta vårrullark ut av fryseren. Legg de inn i en håndduk som er oppvridd vann. Tines etter 30-40 min. Legg spissen mot deg. Pensle alle 4 kantene med egg. Legg på 2 ss med fyll på hvert ark. Pakk inn vårrullene. Friteres i 4-5 min på 190 grader. 

Hvis du ønsker å motta nye oppskrifter direkte til din epost, følg oss på Blogloving ved å trykke på 
denne linken..
http://www.bloglovin.com/blogs/mat-fra-bunnen-
14744499/?referrer_context=autocomplete_enter

5 kommentarer

John

02.05.2016 kl.15:59

1 pk springtime spring roll pastry er det det samme som du refererer som vårrullark i forklaringen?

Klargjør nudlene = kok de først?

Hvor lenge skal de varmes etter å ha vært frosen, for å beholde smak og konsistene? =)

matfrabunnenfb.blogg.no

02.05.2016 kl.17:15

Vårrullark ja John: ) Nudlene legges i varmt vann noen sekunder bare. Tin vårruller og friter eller stek på vanlig måte. De skal fryses rå

Birgitte

13.03.2017 kl.15:26

Det er rimelig fisefint å bruke kyllingfilèt i vårruller må jeg si :-|

matfrabunnenfb.blogg.no

14.03.2017 kl.09:57

Jeg foretrekker rene produkter Birgitte: )

Birgitte

08.04.2017 kl.18:16

Kyllinglår er et rent produkt det også, holder seg saftig og er rimeligere ;)

matfrabunnenfb.blogg.no

09.04.2017 kl.01:49

Bare å bruke det du selv vil Birgitte: ). Filet er enkelt og greit

Skriv en ny kommentar





hits